Over ons

Gratis en deskundig advies

Wie zijn wij?

Terug in de tijd naar 2014, toen ik begon aan mijn loopbaan als stoffeerder. Onder de vleugels van een vloeren bedrijf in Culemborg mocht ik de fijne kneepjes van het vak leren en klaarde ik mijn eerste klussen. Na jaren lang hard werken groeide ik uit tot een professional in alle vaardigheden die een stoffeerder vereist. Op deze manier heb ik kennis mogen maken met mijn huidige beroep. Naarmate de jaren verstreken kreeg ik toch steeds meer de kriebels naar het zelfstandig ondernemen, in 2016 startte ik met mijn eigen onderneming onder de naam Van Veen Vloeren. Dankzij het groot aantal klussen die zich aan bleven bieden heb ik in de afgelopen jaren vaak samen mogen werken met een ervaren en vast team.

In 2022 opende ik mijn eerste showroom in Culemborg, dit zorgde ervoor dat ik niet meer met kleine stalen langs in mijn bus langs klanten hoefde te gaan, maar dat zij op hun gemak met een kop koffie een vloer keuze konden maken. Vandaag de dag sta ik met veel plezier en passie aan het roer van een goed lopend bedrijf waarin ik mijn werk dagelijks met veel plezier uitvoer. In mei 2023 hebben wij de deuren geopend van onze nieuwe showroom in Duiven, waar we onze werkzaamheden mogen voortzetten en hopen veel klanten te mogen verwelkomen.

Waar staan wij voor?

Bij Van Veen Vloeren vinden wij het belangrijk dat iedere klant tevreden is. Zowel bij het uitkiezen van de vloer, het leggen van de vloer, de afwerking, en nazorg. Ook vinden wij het belangrijk om klanten te voorzien van het juiste en eerlijke advies, om er voor te zorgen dat we aan alle verwachtingen kunnen voldoen en dat de klant niet voor verassingen komt te staan.

Wij willen graag blijven groeien door het hele land, ons doel is daarnaast ook om te nog meer te groeien in kennis en kunde waardoor klanten steeds weer kiezen voor Van Veen Vloeren. Het werken met kennis, deskundigheid en flexibiliteit is iets wat de afgelopen jaren al wat vruchten heeft mogen afwerpen. Kwaliteit en tevredenheid zijn punten die bij ons hoog in het vaandel staan, dit willen wij in de toekomst graag voortzetten. Een tevreden klant staat bij ons op nummer 1.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Adres:

Cartograaf 12, 6921 EZ, Duiven , voor Loods5.

Contact:

Info@vanveen-vloeren.nl 06-48914470

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag: op afspraak zaterdag : 11:00-15:00 zondag: 12:00 tot 15:00