De plint service van Van Veen Vloeren

Gratis en deskundig advies

Plinten worden gebruikt als afwerking tussen de vloerbekleding en de muur. Door plinten te laten zetten kunt u uw vloer een strak uiterlijk geven en een vloeibare overloop creëren tussen de rand van uw muur en vloerbekleding. Wij raden het plaatsen van plinten altijd aan na het leggen van een nieuwe vloer voor een optimaal resultaat. U kunt uw plinten uiteraard ook zelf zetten maar wij adviseren dit te laten doen door de professional die uw vloer legt. Plinten zijn er in verschillende soorten te vinden met diversen uitstraling.

Plint montage service

Wij bij van Veen Vloeren bieden een plint service. U kunt bij het afnemen van de vloer ook plinten afnemen. Plinten zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. 

Zo kunt u kiezen voor een rechte plint of bijvoorbeeld een sierplint, dit ligt er maar net aan naar wat voor stijl u op zoek bent.

De plinten kunnen direct worden geplaatst wanneer de vloer gelegd is. Zo heeft u aan het einde van de dag het mooiste resultaat. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat voor type plinten zijn er?

Plinten zijn er in verschillende materialen, wij gebruiken zelf het meest de MDF plint. MDF wordt machinaal vervaardigd, hierdoor is de oppervlakte glad en egaal. MDF plinten zijn daardoor, ondanks dat het goedkoper is, van hoogwaardig materiaal. MDF is bovendien goed te schilderen en er kunnen eenvoudig schroeven in worden aangebracht. Plinten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. Wit en zwart zijn het populairst.

De hoogte van de plint

Bij het uitkiezen van plinten kunt u ook kiezen uit verschillende hoogtes. Het gemiddelde huishouden kiest voor een plint tussen de 9 en de 12 centimeter. Hoe hoger het plafond, hoe hoger de plint is een veelgehoorde uitspraak. Vaak komt uw vloer ook beter tot zijn recht bij het toepassen van een hoge plint. Heeft u een kleinere woonkamer, adviseren wij om niet te kiezen voor een al te hoge plint.

Let op: Als u oude plinten van uw muur verwijderd heeft, houd u er dan rekening mee dat de nieuwe plint niet lager mag zijn. Dit komt doordat uw muur altijd beschadigd als u oude plinten verwijderd. Mocht u dit toch willen, dient de muur vooraf opnieuw gestuukt te worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Adres:

Cartograaf 12, 6921 EZ, Duiven , voor Loods5.​

E-mail:

Info@vanveen-vloeren.nl 06-48914470

Openingstijden showroom

Ma t/m vrij: afspraak za & zo : 12:00-15:00