PVC vloer inclusief leggen

Gratis en deskundig advies

De laatste jaren hebben PVC vloeren enorm veel aan populariteit gewonnen. Dit komt voornamelijk omdat PVC vloeren zeer duurzaam zijn en eenvoudig in onderhoud. Dankzij de stevige toplaag blijft de vloer goed beschermd in veel omstandigheden. PVC wordt gemaakt van kunststof, maar dit is qua look zeker niet te onderscheiden van een echte hout of betonnen vloer. Kiezen voor de service PVC vloer inclusief leggen bij van veen vloeren biedt dus een zeer goed alternatief als u wilt gaan voor een sfeervolle look in huis!

Waarom het verstandig om een PVC vloer te laten leggen?

Sommige mensen kiezen ervoor om zelf aan de slag te gaan om een PVC vloer te leggen. Dit is zeker een mogelijkheid, maar er zijn wel belangrijke dingen waar u rekening mee moet houden als u hiervoor kiest. Er zit een verschil in het soort PVC vloeren. U kunt kiezen uit een klik vloer of een gelijmde vloer. Een klik vloer heeft dezelfde werking als een klik laminaat vloer, dit wordt veelal door mensen zelf gelegd. Als u kiest voor een gelijmde vloer is ons advies om dit altijd door een professional te laten doen. Dit heeft te maken met een aantal belangrijke factoren, de vloer moet goed ingemeten zijn zodat er genoeg PVC is , en de ondervloer dient goed geëgaliseerd te zijn voordat de PVC vloer gelegd kan worden. Het is dus belangrijk om u goed in te lezen van tevoren. Wilt u zeker weten dat uw PVC vloer van goede kwaliteit gelegd wordt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om u te laten informeren over het leggen van een PVC vloer.

PVC vloer inclusief leggen

U kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het leggen van uw PVC vloer. Dit is niet altijd de makkelijkste klus en kan door gebrek aan kennis uitlopen op een duur project in uw huis. Bij van Veen Vloeren zorgen wij ervoor dat u zo lang mogelijk plezier en profijt heeft van uw nieuwe vloer. Wij nemen de voorbereiding, het legwerk, en de nazorg graag op ons. Wij komen gratis van tevoren bij u inmeten zodat we precies weten hoeveel materiaal er nodig is, en u altijd verzekerd bent van een eerlijke prijs zonder vervelende verassingen achteraf.

U maakt een keuze, wij doen de rest!

Het leggen van uw nieuwe vloer is bij goede omstandigheden vaak binnen 2 dagen al gebeurd. De eerste dag komen wij de vloer egaliseren, hier kunt u na 2 uur weer op lopen, op dag 2 wordt de vloer en eventueel de plinten geplaatst. Bij van Veen Vloeren heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden, wij leggen namelijk niet alleen uw vloer met PVC, maar kunnen ook bijvoorbeeld uw trap bekleden met PVC. Bekijk hiervoor onze pagina Trap renovatie. Wij staan altijd garant voor het deskundig monteren van uw vloer en bieden altijd gratis inmeet service en nazorg.

Pvc vloer inclusief het leggen

Onderhoud van een PVC vloer

Het onderhoud van je PVC vloer hoeft niet moeilijk te zijn, want iedere PVC strook of plank is voorzien van een toplaag waardoor vuil en vocht er niet meteen intrekken. Om die reden hoef je dus niet iedere week te dweilen, maar volstaat stofzuigen om de paar dagen. 

Is er toch iemand met vieze schoenen naar binnen gelopen, dan kun je met een zo droog mogelijke dweil en eventueel een scheutje schoonmaakmiddel de vloer schoonmaken.Het wordt sterk afgeraden om chemicaliën te gebruiken omdat dit de toplaag van uw nieuwe vloer kan beschadigen.Een PVC vloer heeft bij van veen vloeren 5 jaar garantie op beschadigingen.

Tip: een deurmat voorkomt een hoop onnodig leed. Zodra je binnenkomt absorbeert een deurmat het meeste vocht en wordt vuil van de schoenen gehaald. Zo houd je je vloer langer mooi en kun je er nog jaren van genieten. Voor een deurmat die aansluit op uw vloer, verkrijgbaar in 5 kleuren, kunt u ook bij ons terecht.

Enkele voordelen op een rijtje

  • Sterk en duurzaam materiaal;
  • Hygiënisch en makkelijk in onderhoud;
  • Uitstekend te combineren met vloerverwarming;
  • Waterbestendig;
  • Makkelijk te vervangen;
  • Veel mogelijkheden in kleur en vorm.
Een PVC tegelvloer

PVC vloeren en vloerverwarming

Een PVC vloer is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Bij een gelijmde PVC vloer werkt vloerverwarming wat sneller dan bij een klik vloer. De vloer ligt dichter op de ondervloer en dit zorgt ervoor dat de warmte nog sneller doorgelaten wordt. Bij een klik vloer kunt u ook kiezen voor vloerverwarming. Het duurt enkel wat langer voor de vloer verwarmd is. Overweegt u om vloerverwarming te laten aanleggen? Neemt u gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan voor vakkundig advies, wij smeren de vloerverwarming ook dicht. 

PVC vloer prijzen

De prijs van een PVC vloer inclusief het leggen kan nogal variëren, dit is afhankelijk van verschillende factoren. Het oppervlak van de ruimte speelt een grote rol. Maar ook het materiaal en het patroon waar u voor kiest is van belang voor de prijsbepaling. Kiest u bijvoorbeeld voor een visgraat motief, dan bent u net wat meer kwijt dan bij een rechte plank of PVC tegel. Wilt u graag weten wat een nieuwe PVC vloer kost in uw woning of ruimte, neemt u dan contact met ons op via mail of telefoon, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bezoek onze showroom !

Wilt u graag komen kijken om de keuze wat gemakkelijker te maken? In onze showroom liggen diversen vloeren en voorbeelden. U kunt het materiaal voelen en een groot aanbod aan kleuren bekijken. Ook is er de mogelijkheid om vanuit de showroom wat stalen mee te nemen naar uw woning zodat u een nog betere indruk krijgt van hoe het eindresultaat kan worden. Ook is er de mogelijkheid om direct samen een offerte te maken als u kiest voor de service van een nieuwe pvc vloer inclusief het leggen en alles rustig door te nemen, de koffie staat voor u klaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Adres:

Cartograaf 12, 6921 EZ, Duiven , voor Loods5.​

E-mail:

Info@vanveen-vloeren.nl 06-48914470

Openingstijden showroom

Ma t/m vrij: afspraak za & zo : 12:00-15:00