Tapijt laten leggen door Van Veen Vloeren

Gratis en deskundig advies

Tapijt is heerlijk zacht aan uw voeten en zorgt tegelijkertijd voor een goede isolatie van warmte, ook is tapijt zeer geluiddempend. Bij van Veen Vloeren hebben we een ruime collectie aan tapijt. U kunt kiezen uit verschillende tinten, denk aan warme kleuren, naturel tinten, en aardetinten. Tapijt komt voor in diverse uitvoeringen, zoals hoog- en laagpolig, bouclé en lussentapijt. U kunst bij ons gerust uw tapijt laten leggen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Welk tapijt past bij u?

De ruimte, de sfeer en de samenstelling van uw huishouden is bepalend voor het maken van een keuze van een soort tapijt. Zo wilt u met een gezin met kleine kinderen, dat het tapijt tegen een stootje kan. En in de slaapkamer wordt vaak gekozen voor ander tapijt dan in de woonkamer. 

Kortom, laat u door ons informeren welke keuzes je hebt en welke past bij uw woonwens. Kom langs in onze showroom om sfeer te proeven en om u te laten adviseren, zo weet u precies welke wensen haalbaar zijn , en die passen binnen uw budget.

De voordelen van tapijt laten leggen:

  • Het is betaalbaar.
  • Verkrijgbaar in uiteenlopende designs.
  • Gemaakt van verschillende materialen.
  • Het voelt zacht en warm aan.
  • Geluiddempende eigenschappen.
  • Gemakkelijk en snel te realiseren.
  • Het is veilig.

Hoe gaan wij te werk als wij bij u tapijt komen leggen?

Kiest u ervoor kiest om tapijt te laten leggen bij van Veen Vloeren, dan komen wij van tevoren altijd bij u thuis inmeten. We bestellen het tapijt naar keuze en in de meeste gevallen wordt het in dezelfde week nog gelegd. Soms is het nodig om een onder tapijt te leggen voordat het gekozen tapijt kan worden gelegd, dit zorgt voor extra geluidsdemping. Dit kunnen eisen zijn van een nieuwbouwwoning, of van een oudere woning of naar u eigen wens.

Bij een tapijtvloer is het in de meeste gevallen niet nodig om van tevoren te egaliseren. Mocht het toch nodig zijn om de ondervloer eerst egaal te maken, zullen wij dit altijd van tevoren beoordelen en met u bespreken, samen zorgen we voor het beste resultaat waar u lang plezier van heeft. Een tapijtvloer hebben we binnen 1 dag bij u gelegd, u kunt er daarna ook direct op lopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Adres:

Cartograaf 12, 6921 EZ, Duiven , voor Loods5.

Contact:

Info@vanveen-vloeren.nl 06-48914470

Openingstijden showroom:

Ma t/m vrij: afspraak za & zo : 12:00-15:00