Traprenovatie door Van Veen Vloeren

Gratis en deskundig advies

Is uw hal toe aan een compleet nieuwe look? Kies er dan voor om uw trap te laten renoveren bij van Veen Vloeren.

Bij ons kunt u uw trap laat renoveren met zowel PVC als tapijt. Wij kunnen uw trap voor een relatief klein budget volledig omtoveren in een nieuw jasje voor een mooie uitstraling van uw hal bij binnenkomst. Een traprenovatie zorgt ervoor dat je trap er weer als nieuw uitziet. Of het nu om slijtage gaat of dat je je trap gewoon een nieuwe uitstraling wil geven, een opfrisbeurt is in veel gevallen een goed idee.

Wij renoveren alle soorten trappen, het is geen punt voor ons als u een open of dichte trap heeft. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw trap? Bekijk de pagina of neem direct contact met ons op.

Een trap laten renoveren met PVC

Trap renovaties met PVC zijn in de laatste jaren erg populair geworden, U kunt kiezen voor een trap renovatie met PVC, dit kunt u net als bij de PVC vloer in allerlei soorten en kleuren laten doen. Daarnaast kunt u kiezen voor een PVC tegel of een plank. Hierna kiest u een trap strip in de kleur die het beste bij het PVC past. 

Wij voorzien u graag van advies op maat en denken met u mee. PVC op uw trap is duurzaam dankzij de sterke bescherming laag. Ook werkt het geluiddempend en is het zeer makkelijk in onderhoud. Veel mensen kiezen er voor om de trap in dezelfde kleur als de vloer in de hal te doen. Dit zorgt voor een mooie overloop en een rustige uitstraling bij binnenkomst van uw huis.

Een traprenovatie met PVC is eenvoudig te realiseren zonder hak- en breekwerk, het materiaal past perfect op de vormen van je trap, zodat het eindresultaat er strak uit ziet. Kortom, traprenovatie met PVC is een uitstekende en volgens ons misschien wel de beste keuze voor een nieuwe look voor uw trap. In onze showroom vindt u een ruim aanbod aan kleuren en materialen, kom gerust eens langs om inspiratie op te doen.

Een trap laten renoveren met tapijt

U kunt er ook voor kiezen om uw trap te laten renoveren met tapijt. Tapijt is zacht aan uw voeten, heeft een geluiddempend effect en het zorgt voor een veilige trap. Het zelf bekleden van uw trap is geen eenvoudige klus, het komt heel precies en kost veel tijd. Bent u niet zo handig en wilt u zeker weten dat het goed gebeurt? Uiteraard kunt u uw trap vakkundig en voordelig door ons laten bekleden. 

Ook bij tapijt heeft u keuze uit een ruim assortiment aan kleuren. Wilt u meer informatie?  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. De prijs voor een trap bekleden met tapijt is afhankelijk van het soort stof dat je kiest en loopt op naarmate je meer vierkante meters nodig hebt.

Is uw huidige trap al voorzien van tapijt en wilt u over naar een trap renovatie met PVC? In veel gevallen is dit mogelijk. Het is wel van groot belang dat de trap volledig vrij is van lijmresten en dat de trap gladgeschuurd is. Als dit niet gebeurt, krijgt u oneffenheden die u door het PVC op de trap gaat voelen en zien. Is uw trap er slecht aan toe, kunt u er ook voor kiezen om een nieuw tapijt te kiezen en deze opnieuw te laten bekleden. Ook voor een trap renovatie met tapijt kunt u terecht bij van Veen vloeren.

Open en gesloten trap renovatie

Een open trap komen we vaak tegen, op verschillende locaties in een woning. Zo is de open trap vaak een verbinding van de eerste naar de tweede etage. Of hij staat centraal in de woonkamer. Ook een open trap kunnen wij renoveren met PVC of tapijt, echter zijn de kosten hierbij wel wat hoger dan bij een dichte trap. Dit komt simpelweg door het gebruiken van meer materiaal. De dichte trap komt voor in meerdere vormen. Zo kan de trap recht zijn, of een of twee draaien hebben. Ook in al deze gevallen is zowel een traprenovatie met PVC, en een traprenovatie met tapijt mogelijk. Bij een dichte trap is het van belang dat u de zijkanten zelf voorziet van verf. Ook bij een dichte trap is het mogelijk om te kiezen voor een trap renovatie met PVC, of voor een trap renovatie met tapijt.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we kunnen beginnen met het renoveren van uw trap, komen wij altijd gratis inmeten. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat we precies weten hoeveel materiaal er nodig is, en hoe de huidige staat is van de trap. Bij het renoveren met PVC meten wij elke traptrede precies uit op maat, we werken de voorkant af met een strip in kleur naar keuze. Een trap renovatie met PVC is met de juiste omstandigheden al klaar en beloopbaar binnen een dag. Wilt u uw trap laten renoveren met tapijt ? geen probleem! ook dan meten wij uit hoeveel we nodig hebben en lijmen de trap in en bekleden hem daarna met het door u uitgekozen tapijt. Het is belangrijk dat de bestaande trap lijm en stof vrij is. Bij een traprenovatie met tapijt is de trap met de juiste omstandigheden al klaar en beloopbaar binnen een aantal uur. In sommige gevallen is het nodig om de trap eerst te laten verven voor het mooiste resultaat, wij denken graag met u mee wat het beste bij uw huis past.

De voordelen van een traprenovatie bij van veen vloeren

  • Een voordelige make-over van uw huis.
  • Binnen 1 dag heeft u een volledig nieuwe trap.
  • Uw trap wordt steviger, maar zal niet gaan kraken.
  • Duurzaam en geluiddempend.
  • Geen hak of breekwerk nodig.
  • Relatief goedkoop.
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Persoonlijk advies op maat, bij u thuis.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Adres:

Cartograaf 12, 6921 EZ, Duiven , voor Loods5.

E-mail:

Info@vanveen-vloeren.nl 06-48914470

Openingstijden showroom:

Ma t/m vrij: afspraak za & zo : 12:00-15:00