Een Vinyl vloer laten leggen door Van Veen Vloeren

Gratis en deskundig advies

Bent u op zoek naar een relatief goedkope en onderhoudsvriendelijke vloer? Dan is vinyl een juiste vloer die u zoekt. Een vinyl vloer is een veerkrachtige kunststofsoort. Het grootste voordeel van een Vinyl vloer laten leggen zit hem voornamelijk in het prijskaartje, in vergelijking tot andere vloeren is vinyl namelijk een stuk goedkoper. Helaas slijt de vinyl vloer ook wat sneller in vergelijking tot andere vloeren. Veel mensen kiezen voor een vinyl vloer als tijdelijke oplossing.

Hoe gaan wij te werk als u ervoor kiest om een Vinyl vloer te laten leggen?

Op basis van de inspectie adviseren we u over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we u om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen wij natuurlijk voor u regelen.

Voordat we gaan leggen, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet u precies waar u aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt voor het vinyl, en we alle omstandigheden hebben gecontroleerd bestellen wij de gekozen vloer, deze wordt bij ons geleverd en nemen we mee naar locatie op de dag dat u de Vinyl vloer wilt laten leggen. 

Vinyl wordt geleverd in grote rollen en is bij de juiste omstandigheden vaak al klaar en beloopbaar binnen 4 uur. De naden worden afgedicht waardoor het een mooi geheel wordt en deze niet meer zichtbaar zijn. 

Plinten monteren, en klaar !

Het onderhoud van een Vinyl vloer

Een vinyl vloer is makkelijk schoon te maken. Met regelmatig stofzuigen komt u al een heel eind. Als er een vlek op zit is het makkelijk schoon te dweilen. Omdat Vinyl erg onderhoudsvriendelijk is, is het geschikt voor iedere ruimte, zelfs voor in de keuken is het een goede optie.

De voordelen van een vinyl vloer laten leggen

  1. Zeer onderhoudsvriendelijk
  2. Geluiddempend
  3. Voordelig en betaalbaar
  4. Eindeloze mogelijkheden in kleur/patronen
  5. Warm en comfortabel
  6. Geschikt voor vloerverwarming
Een PVC tegelvloer

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag komen kijken om de keuze wat gemakkelijker te maken? In onze showroom liggen diversen vloeren en voorbeelden. U kunt het materiaal voelen en een groot aanbod aan kleuren bekijken. Ook is er de mogelijkheid om vanuit de showroom wat stalen mee te nemen naar uw woning zodat u een nog betere indruk krijgt van hoe het eindresultaat kan worden. Ook is er de mogelijkheid om direct samen een offerte te maken als u een Vinyl vloer wilt laten leggen. De koffie staat voor u klaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Adres:

Cartograaf 12, 6921 EZ, Duiven , voor Loods5.

Contact:

Info@vanveen-vloeren.nl 06-48914470

Openingstijden showroom:

Ma t/m vrij: afspraak za & zo : 12:00-15:00