Vloerverwarming laten leggen door Van Veen Vloeren

Gratis en deskundig advies

Ook bij van Veen Vloeren kunt u kiezen voor een vloerverwarming, deze komen wij graag zorgvuldig bij u installeren, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op.

Vloerverwarming laten leggen

Vloerverwarming is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. terwijl het vroeger vaak werd gekozen voor in de badkamer, kiezen steeds meer mensen voor vloerverwarming als hoofdverwarming. 

Vloerverwarming is erg aangenaam, de warmte komt overal doordat de verwarmingsbuizen door de gehele ruimte liggen. Tevens is vloerverwarming ook een milieubewuste keuze omdat je minder gas verbruikt, hiermee bespaar je dus ook nog op je energierekening. Om deze reden kiezen steeds meer mensen ervoor om vloerverwarming te laten leggen.

Bij van Veen vloeren kunt u ook kiezen voor de service vloerverwarming laten leggen, wij komen van tevoren gratis bij u inmeten en zorgen ervoor dat het proces zorgvuldig verloopt, ook smeren wij de sleuven voor u dicht zodat er daarna een egalisatie laag op kan en er een vloer gelegd kan worden.

Vloerverwarming laten leggen door Van Veen Vloeren

Met welke vloer is vloerverwarming te combineren?

Het is belangrijk dat de vloer voldoende warmte door laat , zodat u het meeste profijt en plezier van uw vloerverwarming heeft. Er zijn een verschillend aantal vloerbedekkingen waar u voor kunt kiezen, denk hierbij aan pvc, tapijt, laminaat, parket, vinyl of natuursteen. Het ene materiaal laat de warmte beter door dan het andere materiaal, wij kunnen u adviseren in het maken van de juiste keuze.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Adres:

Cartograaf 12, 6921 EZ, Duiven , voor Loods5.

Contact:

Info@vanveen-vloeren.nl 06-48914470

Openingstijden showroom

Ma t/m vrij: afspraak za & zo : 12:00-15:00